fbpx

Custom Dropin Boards dile poskrbijo tudi za tvojo dušo

Vsaka deska je zabavna in večina, razpoložljivih na trgu, jih deluje. Pri Dropin Boards so prepričani, da je imeti personalizirano desko čisto druga, nova dimenzija. Ne le, da upoštevajo fizične omejitve in sposobnosti, pogostost “ripanja”, tehniko ter zunanje dejavnike, ampak tudi poskrbijo za tvojo dušo.

Njihovi izdelki in dizajni so narejeni ročno in so unikatni. Stremijo k najvišji kvaliteti materiala in postopkov, kar se kaže v dolgi življenjski dobi izdelkov. Tako le-ti niso zgolj samo športna igrača ampak tvoj podaljšek – ne le da “ripajo”, ampak zagotovo tudi pritegnejo veliko občudujočih pogledov.

Dropin Boards zgodba se je verjetno začela z Uroševo prvo romanco z windsurf desko še v prejšnem tisočletju. Bila je ljubezen na prvi pogled do vseh športov z deskami (surf, snow, wind, skate). Po več kot desetletju skokov čez raznovrstne plote, cliffe, štenge in valove, so se pojavili SUP-i in zaradi v tem času plitke denarnice si ga je bil Uroš takrat primoran narediti kar sam.

Verjetno tako, kot vsak prvi produkt, je bil tudi njegov prvi izdelek narejen v lopi, v nekontroliranem okolju s slabimi pogoji. Ni preteklo veliko časa po tem, ko je spoznal dizajnerko Nino Fortuna, s katero sta tudi porisala prvi Dropin Boards Sup. Sup, ki je tudi najljubši njihovemu tretjemu članu Dropin ekipe,  kužku in demotivatorju – Binetu. Poleg ostalih, se tudi ta sup še danes lahko stestira.

V času po tem so se Dropinovci preselili v primerne prostore s pogoji, ki ustrezajo izdelavi kvalitetnih desk, razvili stiskalnico za rolke, cruiserje in longboarde in nadgradili postopke ter obogatili “know-how”.