fbpx

Instahud, samo nadeneš si nove Layoners

Še ena znamka s sončnimi očali, boste rekli. Hitro rastoč brand Layoners se predstavlja s sloganom ‘Lay on your sunnies’. V svojih barvno in stilsko razgibanih kolekcijah ponujajo očala za najbolj zahtevnega kupca, redno pa dodajajo nove modele in atrakcije. Najuspešnejša kolekcija so lesena očala z zrcalnim lečami, ki so modni hit zadnje sezone, pred kratkim pa se je ponudbi pridružila še nova kolekcija high-end očal za modne navdušenke.

Sončna očala so dopolnili s premišljeno izbranimi modeli kopalk, ki so od nedavno na voljo na njihovi spletni strani, priljubljenost pa so pridobile pri mlajših in malo starejših, ki se v vodi in ob njej radi počutijo in izgledajo dobro hkrati.

Na Rolka eventu lahko znamko Layoners najdeš ob photo wallih, kjer si lahko izbereš svoj najljubši model, si nadeneš svoje nove špegle in si čist hud! Instahud! Zanimive in odbite slike bodo počaščene s strani mlade ekipe, ki je bolj za šalo kot za resnost, toplo pa ste vabljeni na nagradne igre, kjer si lahko prisvojite svoj model polariziranih, UV-zaščitenih sončnih očal.

Ker se podjetje Layoners ne zaje… zafrkava, je na tekmovanje poslalo tudi svojo ekipo. Govori se, da ekipa trenira že celo leto in da so se odrekli celo pivu po napornih treningih, da bi ostali na vrhuncu fizične pripravljenosti. Baje se jim obeta zmaga, a si upaš na challenge?