fbpx

Prijavi svojo ekipo

Skupaj z ekipo se poteguj za denarne nagrade v skupni vrednosti 1000 EUR in mnogo praktičnih nagrad pokroviteljev dogodka #8 Rolka 2019!

Pomembno!

Svojo ekipo lahko prijavite preko spletnega obrazca, ki ga najdete na tej strani. Prijave potekajo do vključno 4. julija 2019.

Ekipa mora šteti najmanj tri in največ štiri člane. Prijavnina znaša 30 EUR ne glede na število članov (3 ali 4). Prijava je potrjena, ko prejemnik prejme denar nakazan na svoj transakcijski račun. Dokazilo o plačilu lahko posredujete tudi na e-poštni naslov info@rolka.si.

Sodeluje lahko največ 14 ekip.

Na dan dogodka se morajo člani prijavljenih ekip zglasiti na info točki do 12. ure, kjer podpišejo izjavo o odgovornosti, vsaka ekipa pa svojim članom tudi dodeli tekmovanja oz. discipline, v katerih bodo merili moči. Na info točki lahko do 12. ure ekipa spremeni informacije o članih, ki so bili navedeni ob prijavi. Člani ekip prejmejo tudi štartne številke, ki jih morajo izpostaviti na levi hlačnici v višini stegna.

Člani ekip lahko menjajo discipline samo v izrednih primerih (npr. poškodba, bolezen). Spremembo morajo javiti do največ 20 minut pred začetkom vsake discipline. V nasprotnem primeru predajo disciplino nasprotnikom.


Prva disciplina je štafeta, ki jo sestavljata slalom in tapkanje. Vsaka ekipa ob podelitvi štartnih številk določi dva člana, ki bosta tekmovala v tej disciplini. O pravilih in podrobnostih bodo tekmovalci seznanjeni na prizorišču, kjer bo tekmovanje izvedeno in sicer 15 minut pred pričetkom štafete.

Pri prvi disciplini je uporaba zaščitne čelade obvezna! Vsi tekmovalci prejmejo zaščitno čelado in rolko pred svojim spustom. Po končanem spustu morajo zaščitno čelado in rolko takoj predati Rolka Runnerjem (oz. tekačem Los Grilos), ki skrbijo za opremo. Tekmovalci morajo upoštevati navodila ekipe Rolke za nemoten potek tekmovanja. Po izvedenem spustu se tekmovalci (v kolikor niso izpadli) takoj vrnejo na štartni položaj!

Tekmovalni par, ki v prvem krogu izgubi NE izpade! Uvrsti se v t.i “Losers Bracket in od tam nadaljuje svoj naskok na končno zmago v štafeti.

Neupoštevanje pravil in navodil ekipe Rolka in kršenje načela “fair play” se kaznuje z diskvalifikacijo ekipe oz. se v tem primeru točke preda nasprotnemu paru. Za hujšo kršitev pravil tekmovanja se smatra nameren kontakt z tekmovalcem nasprotnega moštva. Če tekmovalec zgreši vratca se mora vrniti na mesto, kjer jih je zgrešil in od tam nadaljevati naprej.


Po štafeti sledi druga disciplina – Hippy Jump (ali Hippie Jump). Ta se začne po uradni časovnici dogodka oz. v primeru zamika po navodilih ekipe Rolka.

Tekmovalci začnejo pri višini 50 cm. Do 80 cm se letvica zvišuje za 10 cm, nato za 5 cm. V primeru, da tekmovalec v dveh poizkusih ne preskoči letvice pri določeni višini, lahko to popravi z enkratnim poizkusom v naslednjem krogu pri višje nastavljeni letvici. Če mu tudi takrat ne uspe je tekmovalec izpadel iz tekmovanja.

Če tekmovalec želi, da se letvica namesto 5 cm (ali 10 cm) zviša za 8 cm, mora to naznaniti vodji tekmovanja z vzklikom 8 (osem).


Tretja oz. zadnja disciplina je Mini Ramp na jezeru. Točna navodila o pravilih tekmovanja bodo ekipe oz. tekmovalci prejeli 1 uro pred izvedbo tekmovanja. Takrat se prične tudi odprti trening za tekmovanje na minici.

Na tekmovalni objekt je strogo prepovedano vnašanje kakršnih koli pijač! Za dobro počutje in žejo tekmovalcev bodo na objektu skrbele Rolka bejbe. Tekmovalec, ki ne upošteva prepovedi vnašanja pijač na tekmovalni objekt je diskvalificiran.

Uporaba čelad in druge varnostne opreme je priporočena in tudi zaželjena. Na minici vsi tekmovalci uporabljajo lastno rolko in zaščitno opremo.

Za večjo sproščenost tekmovalcev in zaščito njihove opreme bo letos na objektu nameščen t.i. “skate catcher”. Več informacij o tem dobite s strani ekipe Rolka na dogodku samem.

PRIJAVNI OBRAZEC

V prijavni obrazec ustrezno izpolnite zahtevane podatke. Pod prijavnim obrazcem se nahaja obrazec za plačilo – UPN. Obrazec lahko poravnate tudi s pomočjo QR kode (skenirate jo z vašo pametno napravo). Dopolnite le manjkajoče podatke za izvedbo plačila.


Organizatorji dogodka #8 Rolka 2019 in vsi člani ekipe Rolka se vam zahvaljujemo za vašo udeležbo na tekmovanju. Big like, big love.