fbpx

A si jo upaš?

RedLynx zapestnice res zgledajo kot kolesarska veriga… so pa res hude, kvalitetne in takih še ni. Si jih upaš nosit?

V malem morju znamk z modnimi dodatki RedLynx izstopa z zapestnicami, ki so navdih dobile v kolesarskih verigah. Brand oglašuje zapestnice in druge izdelke na skoraj vseh EU trgih, kaj kmalu pa bo nastopil kot globalna znamka . Njihove zapestnice iščejo lastnike, ki si jih bodo upali nositi s ponosom.

Verige iz nerjavečega jekla so bile izdelane za ekstremne in urbane športnike, ki  jih želijo vedno nositi s sabo in sporočati, da radi živijo v športnem in avanturističnem duhu. Čeprav so na prvi pogled zapestnice bolj moški dodatek, se z njimi ženske z lahkoto poistovetijo. Med kolekcijo Crystal vsako avanturistično dekle, ki si rado nadene lepo zapestnico, najde svojo najljubšo barvno variacijo.

RedLynx želi svojo ponudbo približati tudi skejterjem na prireditvi Rolka in v svojo skupnost povabiti tudi »bejbe na kotalkah in taprave dece na skejtih.« Cenijo domači trg, zato so svojo prezenco na dogodku dobro dodelali. Na eventu bodo prisotni z raznimi interaktivnim igrami, ki mimoidoče vzpodbudi, da s predstavniki znamke spregovori nekaj besed, spozna znamko, se s soudeleženci pomeri v podiranju rok in treniranju rok. Sodelovanje na nagradnih igrah bo nagrajeno z RedLynx produkti, veseli pa bodo vsakega novega člana, ki si bo nadel njihovo verigo.