fbpx

Vroče na ROLKI: The Athlete’s Foot

#furamhudstil

Ste že slišali za The Athlete’s Foot? Globalna veriga trendovske športne obutve in oblačil z dolgoletno tradicijo je prisotna v več kot 30 državah po svetu. Po tem, ko se je leta 1971 v Pensilvaniji odprla prva trgovina, je do danes po svetu že več kot 600 trgovin.

Trgovina The Athlete’s Foot nam ponuja najnovejše trende mednarodnih blagovnih znamk ADIDAS, NIKE, VANS, JORDAN, PUMA, REEBOK, NEW ERA in še mnogo drugih. Z združevanjem največjih blagovnih znamk nudijo najširši izbor elegantnih, urbanih in športnih artiklov ter norih kul sneakerjev. Outfit od glave do peta!

Vsi mladi in mladi po srcu se lahko obujete in oblečete po najmodernejših smernicah ulične mode. Nakupovanje v TAF-u je vedno posebno doživetje, saj vse obiskovalce pozdravi prav s posebnim vzdušjem. Za prodajalne The Athlete’s Foot je namreč značilno, da v nakupovanje vračajo užitek in posebno doživetje, ki kupcu omogoča pristen stik z znamko. Poleg najnovejših ponudb svetovno znanih znamk, pa so vsem oboževalcem mode na voljo tudi lokalne modne znamke ter znamke modnih dodatkov, ki dodajo piko na i vašemu outfitu.

Trgovine lahko najdete:
• v Ljubljani na Čopovi ulici,
• na Rudniku v Supernovi,
• v Merkator Šiški,
• v BTC-ju in
• Kopru ter seveda na spletni strani www.taf.si

Preveri The Athlete’s Foot na socialnih omrežjih!

The Athlete’s Foot na Rolki

Danes so prišli samo za vas z RETRO VAN-om, imajo NORE cene novih #VANS modelov – poglejte in se obujte v nove Vans-ice!

Naredi crazy sliko v PHOTO BOOTH-u in si pridobi 10€ za spletni nakup novih sneakerjev!

Poiščite njihove TAF punce in jih prosi za telefonsko številko – mogoče jo dobiš!