fbpx

In letošnji zmagovalci so…

…ekipa Kua j zej / Kate zaj! Zasedbo so tvorili Luka Pen, Tilen Slekovec in Tomaž Praunseis! Na drugo mesto se je uvrstila ekipa Krš x Zgoša v postavi Dejan Hodžić, Domen Dijak, Jure Škerjanec in Anže Štravs. Zmagovalni oder so s tretjim mestom dopolnili člani ekipe Mucki (Domen Dajčman, Nejc Mrak, Tadej Skrbiš in Robert Perko).

Skupni zmagovalci so si prednost nabrali že po prvem tekmovanju. V finalu štafete je ekipa Kua j zej / Kate zaj! za seboj pustila vedno močno zasedbo ekipe Layoners.

Potem, ko je vse kazalo na to, da bo Beno Omahen (Kruh) suvereno odnesel zmago v hippie jump-u pa je za preobrat in vratolomen zaključek poskrbel član ekipe KRŠ x Zgoša Kliment Petkukjeski. Letvico je uspešno preskočil pri višini 130 cm.

Kralj mini rampa na jezeru je postal Italijan Giulio Manzin (RATATAboyz). Antonio Peković (ZIGGI) iz Hrvaške je osvojil drugo mesto, tretji pa je bil Jure Škerjanec (KRŠ x Zgoša), ki je izvedel tudi “best trick”.

Vsem ekipam in njenim članom se zahvaljujemo za udeležbo na tekmovanju in sodelovanje in ker ste z mojstrovinami na rolkah pripravili pravi spektakel! Omeniti moramo tudi noro publiko, ki je z navijanjem ogromno prispevala k napetem ozračju. Se vidimo prihodnjič!